Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Brabant - archieven brabant
Brabants Historisch Informatie Centrum
Brabants Historisch Informatie Centrum
http://www.bhic.nl/site
Rhc Eindhoven
| rhce - regionaal historisch centrum eindhoven
http://www.rhc-eindhoven.nl
Salha
Salha - welkom
http://www.salha.nl
Stadsarchief
Stadsarchief gemeente breda. stadsarchief breda
http://www.stadsarchief.breda.nl
Stadsarchief
Welkom bij het stadsarchief 's-hertogenbosch - gemeente 's-hertogenbosch. welkom bij het stadsarchief 's-hertogenbosch
http://www.stadsarchief.nl
Waalwijk
Gemeentearchief. op zoek naar historische informatie over de gemeente waalwijk? u bent van harte welkom op het gemeentearchief. of het nu gaat om de notulen van de vergaderingen van het gemeentebestuur, de huwelijksakte van uw grootouders, een middeleeuwse oorkonde, een foto of bouwtekening van uw ouderlijk huis of een film over uw vereniging; al deze documenten van vroeger kunt u raadplegen op de studiezaal van het gemeentearchief.
http://www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Gemeente-Gemeentearchief.html
Gerelateerd
 • Liefdevolle carnavalszaterdag in Brabant: optochtenspektak..
  EINDHOVEN - Na een wervelende opening van carnaval met '3 Uurkes Vurraf', zetten feestvierende Brabanders ook zaterdag weer de bloemetjes buiten. Het grote carnavalsfeest in onze provincie ging op Valentijnsdag weer uitbundig verder met carnavalsoptochten in de hele provincie.
 • Leve Leefbaarheid in Midden-Brabant: Rian Bedaf
  Nieuws en Uitpunt voor gemeente Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. Actualiteiten, recreatie en agenda. Spot op alles van, uit, in, dichtbij de Parel in t Groen. Visit Brabant: Uitgaan, bezoek, toerisme en evenementen.
 • Stormschade in Brabant: ongeluk met vrachtwagen, boom valt..
  EINDHOVEN - Sterke windhozen trekken dinsdag over Brabant met veel schade tot gevolg. In Gilze-Rijen is een windsnelheid van 102 kilometer per uur gemeten. Die snelheden kunnen voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen.
 • Brabantse PVV-lijstduwer Ronald Dol overleden
  Voormalig PVV-fractievoorzitter in Brabant en lijstduwer voor de provinciale verkiezingen Ronald Dol is in de nacht van zondag op maandag overleden.
 • Ernstig zieke Noor (3) uit Made wil naar Amerika voor beha..
  MADE - Noor van Geel (3) uit Made is ernstig ziek. Het dappere meisje is al maandenlang hevig in gevecht met een kwaadaardige tumor. Via verschillende acties in Made en omgeving probeert haar familie geld in te zamelen zodat Noor voor behandeling terecht kan in een gespecialiseerd ziekenhuis in Amerika.
 • Onrust over 'giftige' hondenbrokken in Brabant
  Brabantse hondenbezitters zijn ongerust over 'giftige' hondenbrokken die in steeds meer plaatsen worden gevonden. Een hond is overleden en zeker drie werden ziek, mogelijk omdat ze de brokjes hebben gegeten.†
 • Samenwerking vertrouwenspersonen Zorgbelang Brabant en Adv..
  Tilburg - De vertrouwenspersonen jeugdhulp van Zorgbelang Brabant werken voortaan samen met het landelijk Advies-en klachtenbureau Jeugdzorg (AKJ). Alle jongeren en/of hun ouders die vanaf dit jaar met jeugdhulp te maken krijgen en daar vragen of klachten over hebben, kunnen bellen naar het landelijk nummer van het AKJ: 088-555 1000 of e-mailen naar info@akj.nl.
 • Sport dinsdag: NAC Breda wil Elvio van Overbeek vastleggen..
  EINDHOVEN - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met vandaag onder andere aandacht voor Elvio van Overbeek, Dick Advocaat en FC Oss.
 • Jongen valt van carnavalswagen in Haarsteeg, gewond naar z..
  HAARSTEEG - De carnavalsoptocht in Haarsteeg heeft dinsdagmiddag een vervelend staartje gekregen. Toen de wagens na de optocht terug naar de bouwplaats reden, viel een van de feestvierders van een wagen.