Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Brabant - archieven brabant
Brabants Historisch Informatie Centrum
Brabants Historisch Informatie Centrum
http://www.bhic.nl/site
Rhc Eindhoven
| rhce - regionaal historisch centrum eindhoven
http://www.rhc-eindhoven.nl
Salha
Salha - welkom
http://www.salha.nl
Stadsarchief
Stadsarchief gemeente breda. stadsarchief breda
http://www.stadsarchief.breda.nl
Stadsarchief
Welkom bij het stadsarchief 's-hertogenbosch - gemeente 's-hertogenbosch. welkom bij het stadsarchief 's-hertogenbosch
http://www.stadsarchief.nl
Waalwijk
Gemeentearchief. op zoek naar historische informatie over de gemeente waalwijk? u bent van harte welkom op het gemeentearchief. of het nu gaat om de notulen van de vergaderingen van het gemeentebestuur, de huwelijksakte van uw grootouders, een middeleeuwse oorkonde, een foto of bouwtekening van uw ouderlijk huis of een film over uw vereniging; al deze documenten van vroeger kunt u raadplegen op de studiezaal van het gemeentearchief.
http://www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Gemeente-Gemeentearchief.html
Gerelateerd
 • Relschoppers PSV mogen kampioenschap niet meevieren
  EINDHOVEN - PSV-fans die zich misdragen hebben na de wedstrijd PSV-Ajax mogen niet bij het mogelijke kampioenschapsfeest van PSV zijn. Justitie treedt hard op tegen de mensen die onrust veroorzaakten na de wedstrijd van PSV.
 • 'Sander V. is geen psychopaat', verdachte opnieuw voor de ..
  DEN BOSCH - Sander V. verdwijnt als het aan justitie ligt twintig jaar de cel in voor de moord op zijn ex-vriendin Saga Backman. De 19-jarige Saga Backman werd in september 2013 neergestoken in Den Bosch.
 • Sport woensdag: Afellay, Dick Jaspers en NAC Breda
  SON - Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor Ibrahim Afellay, NAC Breda en Willem II
 • Wildezwijnendebat in Brabant
  Natuurmonumenten organiseert een wildezwijnendebat in Brabant. Officieel zijn wilde zwijnen alleen toegestaan op de Veluwe en in een natuurgebied in Limburg, maar ze duiken ook steeds vaker op in Brabant.
 • Klasgenootje Steve mogelijk uitgezet naar Congo, kinderen ..
  WERKENDAM - Leerlingen van basisschool Het Baken in Werkendam hebben dinsdagochtend actiegevoerd tegen de uitzetting van hun klasgenootje Steve Ruhamira (7). Zes jaar geleden kwam hij samen met zijn ouders naar Nederland.
 • Burgerinitiatief laat Brabanders koud, vooral frustratie a..
  HILVARENBEEK/GRAVE - Brabanders mogen meepraten over de lokale politiek, maar doen dit nauwelijks. Dat blijkt uit onderzoek van Omroep Brabant. In zestig procent van de Brabantse gemeenten is de afgelopen drie jaar geen enkel burgerinitiatief ingediend.
 • Dode gevonden in bosperceel Heezerenbosch in Heeze, lichaa..
  HEEZE - In een bos aan het Heezerenbosch in Heeze is woensdagochtend rond halftwaalf een dode gevonden. Dat laat de politie weten. Het is nog niet duidelijk of het om een man of een vrouw gaat. Het lichaam zou er 'al een langere tijd' liggen, bevestigt een politiewoordvoerder aan Omroep Brabant.
 • Brand verwoest BMW in Oss, politie gaat uit van brandstich..
  OSS - Op de Heischeutstraat in Oss is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto in brand gevlogen. De brandweer was snel aanwezig om de brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat de wagen, een BMW, in vlammen opging.
 • Motorliefhebbers opgelucht: dit jaar wel evenementen in Br..
  EINDHOVEN - Ineens mogen er weer motorevenementen gehouden worden in Brabant. Was afgelopen jaar alleen in Helmond een motorshow mogelijk, dit jaar kunnen motorliefhebbers op minstens vier plekken in de provincie terecht.